Spring til indhold

Vision

Holbæk Kulturskole er en del af Holbæk Kommune, hvor vi skaber rammerne om kreative fællesskaber.

Kulturskolen har lærerige, sanselige og sjove tilbud, der går på tværs af genrer.

Vi tilbyder undervisning indenfor både musik, billedkunst og animation til børn og unge i Holbæk Kommune. Vi sætter altid børnene og de unges trivsel og læring  i højsædet, og det er vigtigt, at eleverne oplever Kulturskolen som et sjovt og trygt sted at være. Undervisningen finder sted på selve Kulturskolen på Gl Ringstedvej 32 i Holbæk samt på udvalgte skoler i hele kommunen, så det er muligt for alle at være med.

Udover at stå for undervisning af børn og unge administrerer Holbæk Kulturskole tre hyggelige kulturhuse: Musikhus Elværket, Kulturkasernen og Værftet, der hver dag skaber rammerne om koncerter, kreativitet, indlevelse og fællesskab. 

Vi har flere spændende samarbejdspartnere, der yder deres for at værne om det unikke ved kulturen – f.eks. UngHolbæk, Holbæk Bibliotekerne, MGK Sjælland m.fl.

Du kan læse mere om vores visioner ved at følge linket her: VISIONER

Hvorfor skal du melde dit barn til musik eller billedkunstfag i Holbæk Kulturskole?

Det er der mange gode grunde til. Den åbenlyse er naturligvis, at det er sjovt at lære og spille et instrument eller arbejde med billedkunst. Og det er absolut grund nok i sig selv! Men det kan også føre mere med sig. Nogle bliver måske journalister og anmelder kunst og kultur, når de bliver voksne. Andre bliver musikskolelærere, pædagoger eller folkeskolelærere, arbejder med arkitektur, IT, grafik osv. Under alle omstændigheder er det videnskabelig bevist, at børn der f.eks. spiller et instrument eller går til sangundervisning, er bedre rustet til at lære andre færdigheder som at læse og regne.Feedback

Sidst opdateret

12.11.2022

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager