Spring til indhold

Kunstcamps/ Sommerskoler 2023

Uge 26 Jazzcamp for pigerTilmeld

JazzCamp for piger er fire dages spændende musikundervisning og kreativ camp for piger og andre børn, der opfatter sig selv som piger og går i 3.-9. klasse.

Du vil få undervisning i at spille sammen i et band, improvisere og skabe helt ny musik. Du vil i løbet af ugen blive inspireret til at spille ud fra nogle helt nye metoder, mens I har det virkelig sjovt! Spiller du allerede rytmisk, lærer du en masse nyt. Spiller du et klassisk instrument, kan du give den gas med rytmisk musik på dit eget eller et nyt instrument.

Er du sanger eller nybegynder, kan du få et instrument i hænderne for første gang – og lynhurtigt lære noget. Du kan være med uanset tidligere erfaring med musik – vi opretter to hold og lover, at både begyndere og øvede bliver udfordret.

Dage: Mandag d. 27/6 – torsdag d. 30/6 kl. 10-15

Sted: Holbæk Kulturskole, Gl. Ringstedvej 32 E, 4300 Holbæk

Pris: 250 kr

 

Uge 26: Unge kunstcamp for de 11 – 18-årigeHar du lyst til at arbejde undersøgende og eksperimenterende med forskellige kunstneriske udtryk, hvor samtidskunsten er omdrejningspunktet? På campen har du mulighed for at arbejde med tegning, maleri, skulptur, installationskunst, performance og selviscenesættelse. Vores tilgang er undersøgende og legende, det skal være sjovt og lærerigt at lave kunst. Der kræves ingen forudsætninger, bare en lyst til at deltage, prøve nye ting af og være sammen med andre unge i et kreativt og kunstnerisk fællesskab.  

 

Tidspunkt: mandag-torsdag klokken 10-16 (torsdag afsluttes med fælles udstilling og fernisering for familie og venner kl. 16-18) 

 

Sted: Kunstlaboratoriet, Kunst og Kulturhus Æglageret, Lindevej 6, 4300 Holbæk  

 

Pris: 400 kr inkl. snacks og saft. Madpakke og drikke skal medbringes.  

 

Underviser: Birgitte Kjøller, telefon 72364825   

 

TILMELDING 

 

Frist for tilmelding er mandag den 12. juni. Der skal minimum være 8 tilmeldte før vi opretter campen. Spred derfor gerne tilbuddet. 

 

Uge 26: Animationscamp for de 7-12-årigeDenne stopmotion & tegnefilmscamp er en introduktion til animationsmediet. Du laver dine egne små animationer, enten som tegnefilm eller som stopmotionfilm. Vi både tegner og bygger små enkle figurer. 

 

Du kan lave en lille fortælling eller bare en kort loop, hvor din tegning, eller figur får liv. Film egner sig godt til samarbejde, så man er meget velkommen til at komme to som gerne vil arbejde sammen, eller måske kan du møde en på holdet, som du kan arbejde sammen med. 

 

Antal: Max 12 elever  

 

Tidspunkt: mandag og tirsdag kl. 9-15 (tirsdag afsluttes med en fælles visning for familie og venner kl. 15-15.30) 

 

Sted: Kunstlaboratoriet, Kunst og Kulturhus Æglageret, Lindevej 6, 4300 Holbæk  

 

Pris: 200 kr inkl. snacks og saft. Madpakke og drikke skal medbringes.   

 

Underviser: Kajsa Kvaale, telefon 2826 0018     

 

TILMELDING 

 

Frist for tilmelding er mandag den 12. juni.  

Uge 27: Kunst og sanseværksted for de 7 – 11-årigeKunstcampen er for dig, der har lyst til at arbejde med skulptur, tegning, maleri og små eventyrlige installationer. Vi arbejder med en sansebaseret tilgang for rigtigt at kunne udtrykke vores oplevelser. Vi skal derfor både dufte, lytte og føle på forskellige dejlige, smukke og spændende ting, som vi efterfølgende giver form i den skabende kunstneriske proces. Der bliver også tid til at hygge både ude og inde sammen med de andre kunstcampere. Campen slutter af med en flot udstilling med fernisering, hvor du kan invitere din familie og venner med.  

Der kræves ingen forudsætninger, men en lyst til at arbejde kreativt med billedkunst sammen med andre børn på campen.  

 

Antal: Max 12 elever  

 

Tidspunkt: mandag-onsdag klokken 9-15 (onsdag afsluttes med fælles udstilling og fernisering for familie og venner kl. 15-17) 

 

Sted: Kunstlaboratoriet, Kunst og Kulturhus Æglageret, Lindevej 6, 4300 Holbæk  

 

Pris: 350 kr inkl. snacks og saft. Madpakke og drikke skal medbringes.   

 

Underviser: Birgitte Kjøller, telefon 72364825    

 

TILMELDING 

 

Frist for tilmelding er mandag den 12. juni. Der skal minimum være 8 tilmeldte før vi opretter campen. Spred derfor gerne tilbuddet. Feedback

Sidst opdateret

26.04.2023

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager