Spring til indhold

Kunstcamps/ Sommerskoler 2022

Uge 26 Velkommen til Musik

Sommerskole musik for 10-18 årige 

Velkommen til musik.  TILMELD

Vi skal lave et band - måske flere - og spille sammen.  Vi laver musik selv, og bruger de ting, vi hver især kan og synes om.  

Alle slags instrumenter er velkomne. Også sangere. 
Vi skal spille og synge og finde på. 

Vi kommer også til at prøve at lave musik til film. 

sted og by: Holbæk Kulturskole, Gl Ringstedvej 32E

Mandag den 27juni-torsdag den 30.juni  2022 Kl.10-14

Aldersgruppe:10-18 år 

Pladser : 12 

Egenbetaling -150 kr 

Uge 26 Jazzcamp for pigerTilmeld

JazzCamp for piger er fire dages spændende musikundervisning og kreativ camp for piger og andre børn, der opfatter sig selv som piger og går i 3.-9. klasse.

Du vil få undervisning i at spille sammen i et band, improvisere og skabe helt ny musik. Du vil i løbet af ugen blive inspireret til at spille ud fra nogle helt nye metoder, mens I har det virkelig sjovt! Spiller du allerede rytmisk, lærer du en masse nyt. Spiller du et klassisk instrument, kan du give den gas med rytmisk musik på dit eget eller et nyt instrument.

Er du sanger eller nybegynder, kan du få et instrument i hænderne for første gang – og lynhurtigt lære noget. Du kan være med uanset tidligere erfaring med musik – vi opretter to hold og lover, at både begyndere og øvede bliver udfordret.

Dage: Mandag d. 27/6 – torsdag d. 30/6 kl. 10-15

Sted: Holbæk Kulturskole, Gl. Ringstedvej 32 E, 4300 Holbæk

Pris: 250 kr

 

Uge 26 Kunst CampTILMELD

På Holbæk Kulturskoles Billedskoles Kunstcamp vil du, sammen med mange andre børn og unge, deltage i en hel uges camp spækket med fede kunstaktiviteter fra morgen til sen eftermiddag.  Vi holder til på to forskellige fantastiske lokationer i løbet af campugen, hhv. Værftet (et tidligere gammel skibsværft) i Holbæk Havn og Den Grønne Lunge (den tidligere naturskole). Vi bruger lokationerne (stederne) som inspiration og udgangspunkt for det kunstneriske skabende arbejde, og vi vil både arbejde klassisk og med samtidskunsten. I dagene på Værftet arbejder vi med havnen, havet og stranden som tema, her skal vi blandt andet tegne, bygge små skulpturelle skibe, male de vådeste vandbilleder, dekorere og bygge med sten, lave landart, skabe en fælles “havinstallation” med brug af alle sanser også lyd, iscenesætte os som søens folk og meget andet sjovt. Ude ved Den Grønne Lunge tegner og modellerer vi dyr (både levende og udstoppede) udsmykker totempæle ud fra FNs Verdensmål, laver landart, male landskabsbilleder, snitter figurer i træ, designer og bygger “boliger” til dyr og mennesker og hygger med mad over bål.

Kunstcampen vægter det kunstneriske indhold og det sociale hyggelige samvær højt. Det kræver ingen forudsætninger at deltage andet en lysten til af være med, prøve nye ting og møde nye venner. I prisen er inkluderet materialer, kiks, frugt og saft.

Underviser: Birgitte Kjøller, koordinator og kunstlærer billedskolen

Ung hjælpeunderviser: Mathilde K. L. Lindberg
Hvor afholdes aktiviteten, sted og by:

Værftet, Havnevej 7, 4300 Holbæk (mandag til onsdag)

Den Grønne Lunge, Ladegårdsalleen 11, 4300 Holbæk (torsdag til fredag)

Antal timer/dage aktiviteten varer:

5 dage, mandag til fredag

Mandag til torsdag Kl. 9:00 – 16:00

Fredag kl. 9:00 – 15:00

Uge eller datoer for aktiviteten:

Uge 26, mandag den 27. juni til fredag den 1. juli

Aldersgruppe:

10 – 18 år

 

300,- kr.

Uge 26 AnimationsfilmTILMELD

Animationsfilm

Vi kigger på forskellige måder at arbejde med stopmotion og tegnefilm på via små øvelser i tegning, stopmotion og animation. Så vælger I den slags animation, I helst vil arbejde med. Her efter kan I prøve kræfter med at lave jeres egen lille film. Og her er I meget velkomne til at arbejde sammen. Vores base er i vores hyggelige animations og tegnelokale på Kulturskolen, men der er også mulighed for gå ud. Vi er på sommerskole samtidig med et musikhold, som vi kan arbejde sammen med, og lave musik på vores film. Vi arbejder både i hånden og på iPad. Man er velkommen til at tage sin egen iPad med. Husk Madpakker

Hvor afholdes aktiviteten, sted og by:

Holbæk Kulturskolen, tegnekælderen, Gl. Ringstedvej 32E, 4300 Holbæk

Antal timer/dage aktiviteten varer:

Mandag - torsdag kl. 10-14

Uge eller datoer for aktiviteten:

Uge 26

Aldersgruppe: 10- 18

Hvor mange pladser tilbyder I?: 12

Evt. egenbetaling 200 Kr.

Uge 27 Star CampTILMELD

På Holbæk Kulturskoles Billedskoles Starcamp vil du, sammen med andre unge i alderen 12 – 18 år, deltage i et 24 timers stjernemarathon ude ved Brorfelde Observatoriet. Det handler om stjerner, mad over bål, hygge og ophold samt overnatning i Brorfeldes fantastiske stjerneshelters. Husk: egen sovepose og liggeunderlag skal medbringes!

Starcampen tager udgangspunkt i stjernerne, både de fysiske på himlen samt alle mulige andre stjerne, som vi giver udtryk gennem kreative værksteder indenfor tegning, maleri, animation og film medierne. Sammen med en dygtig formidler fra Brorfelde lærer vi om stjernerne.Inden vi sover bygger vi flotte drømmefangere og maler lysende stjernebilleder.  

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at melde dig til.

Starcampen vægter stjernerne, det kunstneriske indhold og det sociale og hyggelige samvær højt. Det kræver ingen forudsætninger andet en lysten til at deltage i et stjernedøgn, prøve nye ting og møde nye venner. I prisen er inkluderet materialer og fuld forplejning.

Undervisere: Birgitte Kjøller, koordinator og kunstlærer billedskolen

Undervisere: Kajsa Kvaale, animationslærer billedskolen
Hvor afholdes aktiviteten, sted og by:

Observatoriet i Brorfelde

Observator Gyldenkernes Vej 3

4340 Tølløse

Antal timer/dage aktiviteten varer:

24 timer (et fuldt døgn med overnatning i stjerneshelters)

Mandag den 4. juli kl. 12:00 til tirsdag den 5. juli kl. 12:00

Uge eller datoer for aktiviteten:

Uge 27, mandag den 4. juli til tirsdag den 5. juli

Aldersgruppe:

12 – 18 år

150,- kr.Feedback

Sidst opdateret

10.05.2022

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager