Spring til indhold

Jazzcamp for Piger

Tilmeld

JazzCamp for Piger er fire dages spændende og sjov musikundervisning i sommerferien kun for piger! 

 

På campen skal vi være kreative og lave vores eget band med vores egen musik og et godt bandnavn! Vi skal lære at skabe musik ved at improvisere og spille på nye måder. Vi skal hygge os, møde nye venner og grine sammen - hver dag fra kl. 10-15, mens vi spiller og lade os inspirere af jazz fra hele verden.

 

Både begyndere og øvede kan være med

Campen er for piger og andre børn, der opfatter sig selv som piger, og går i 3.-9. klasse. Vi danner hold med både begyndere og øvede, så du kan være med uanset erfaring. Eneste krav er lysten til at spille musik sammen og have det sjovt.

 

Måske går du til sang til hverdag, men denne uge er du klar på at prøve at spille på instrumenter sammen med andre? 

Måske spiller du et klassisk instrument, som fx violin eller tværfløjte, men denne uge er du klar på at give den gas i bandet med rytmisk musik på dit eget instrument eller prøve et nyt? 

Måske spiller du allerede trommer, el-bas, guitar eller noget andet rytmisk og vil gerne være bedre og lære at skabe musik og improvisere sammen med andre? 

 

Det bliver med garanti sjovt – også selv om du aldrig har spillet før!

Hvem underviser?

Der vil være to hold på JazzCamp for Piger med 6-8 elever på hvert hold. Der er 2 lærere på jazzcampen - en fra din lokale musikskole og en professionel musiker, der er vant til at undervise, men som primært lever af at optræde som musiker eller komponist. Underviserne har ofte undervist mange gange før i JazzCamp for Piger - og de elsker det, fordi eleverne altid er så skønne og ugen er så sjov og spændende!

JazzCamp for Piger foregår i 2022 mandag-torsdag kl. 10-15 i uge 26 i skolernes sommerferie

- hold dig opdateret på din lokale musikskole eller find en JazzCamp nær dig, når vi offentliggør camps løbende her på siden!

Hvem står bag?

JazzCamp for Piger er arrangeret af JazzDanmark, som er genreorganisationen for jazz i Danmark. Jazzcamp For Piger er blevet til i samarbejde med de deltagende musikskolerog med økonomisk støtte fra Koda Kultur og Gangstedfonden samt Nordisk Kulturfond.


Feedback

Sidst opdateret

09.02.2023

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager