Musikalsk Værksted 1.-2. klasse

Musikalsk Værksted er et tilbud fra Kulturskolen til børn i 1.-2. klasse.

Har du et barn, der har lyst til at lære musikkens grundprincipper at kende? Vi prøver kræfter med forskellige instrumenter, og børnene lærer samtidig at indgå i et musikalsk team. På holdene arbejder vi målrettet med rytmer, melodi, form og klang. Undervisningen er god forberedelse for de børn, der senere ønsker at gå til “Bare Spil!” i 3. klasse eller til soloundervisning.

• Antal: 10-12 elever
  • Holdlængde: 32 uger á 50 min
  • Pris: 1800,- betaling i 4 rater á kr. 450,-

Skovvejens skole afd. Jyderup – Ditte Askholm

Tilmeld

Skovvejens skole afd. Nr. Jernløse - Merete Lundberg tirsdage kl.13.20-14.10 med opstart 25.aug

Kildedamsskolen afd. Tølløse - Ditte Askholm

Tilmeld

Kildedamsskolen afd. Vipperød - Merete Lundberg  Onsdage kl.11.40-12.30, opstart 26.august

Holbæk By Skole afd. Bjergmarken - Kathrine Serner

Holbæk By Skole afd. Bjergmarken - Kathrine Serner

Tilmeld

Kathrinedalskolen afd. Tuse - Merete Lundberg Mandage kl.13.10-14.00 med opstart 24.aug.

Kathrinedalskolen afd. Svinninge - Ditte Askholm

APRILFESTIVAL-EVENT

Optræden i Holbæk Sportsby

Som en del af forløbet vil alle på værkstedsholdet være med til Aprilfestivalens åbningsevent i 2020 sammen med Kulturskolens øvrige elever.

12.08.2020

Steffen Højager